02222, г. Киев,
Проспект Червоної Калини 15
Схема проїзду
E-mail: office@key.kiev.ua

центр ремонта ключей автомобилей и электроники

Чому ми
  • Автоключи за 30 хвилин
  • Ціна на 30-50% дешевше ніж у дилера
  • 100% якість роботи
  • Цілий РІК гарантії

Встановлення емулятора кермової засувки Мерседес

У попередніх статтях ми розглядали основні проблеми, які пов’язані з блокатором кермової засувки та вирішенням їх за допомогою заміни. А в цій статті ми розглянемо один із видів рішення за допомогою «Емулятора засувки Мерседес». Так ось встановлення емулятора повністю відрізняється від заміни кермової засувки.

Емулятор кермової засувки Мерседес – це спеціальна плата, яка має своє програмне забезпечення, яке емулює роботу кермової засувки, і автомобіль сприймає цей емулятор як оригінальну засувку, тому при встановленні емулятора не виникне жодних проблем в електроніці автомобіля.

Що ж потрібно для встановлення емулятора засувки Мерседес?

Процес заміни кермової засувки на емулятор, схожий на процес встановлення нової засувки, тільки в цьому випадку стара засувка демонтується, і замість неї встановлюється емулятор засувки, який на програмному рівні буде емулювати її роботу. Після встановлення емулятора засувки Мерседес, автомобіль почне заводиться і справно працювати, весь процес встановлення не займає більш ніж годину, і ціна на встановлення нижча за заміну засувки.

Переваги та недоліки встановлення емулятора засувки Mercedes:

+ якість емулятора дуже висока, ймовірність виходу з ладу зведена практично до нуля;

+ виключена ймовірність того, що кермо у вас заблокується, оскільки емулятор засувки не має цих властивостей;

+ ціна на емулятор нижча ніж на заміну засувки;

+ встановивши емулятор один раз, ви більше ніколи не зіткнетеся з проблемою блокування кермової засувки, що не можна сказати за нову засувку;

– встановивши емулятор ви втратите одну з охоронних систем автомобіля, хоча на мою думку це більше захист від самого власника ніж від зловмисників;

Звернувшись до нашого центру виготовлення автомобільних ключів, ми встановимо емулятор кермової засувки Мерседес лише за одну годину, ви отримаєте повністю справний автомобіль.